Online Mezun Sohbeti – Sistem Global Danışmanlık A.Ş. Avukat Nilay Üstündağ

Sistem Global Danışmanlık A.Ş. firmasında Avukat olarak görev alan mezunumuz Nilay Üstündağ ile “Sosyal Medya Üzerinde İşlenen Suçların Hukuki Yönden Değerlendirilmesi” konusu üzerine online mezun sohbetimizi gerçekleştirmiş olduk. Görüşme içeriğine yönelik bilgiler aşağıda ilginize sunulmuş bulunmaktadır.

2019 yılı üniversitemiz Hukuk Fakültesinden mezun olan Nilay Üstündağ, kendini tanıtarak sohbete başladı. Fakülteden mezun olduktan sonra yasal stajını başarıyla tamamlayan mezunumuz Şubat 2021’de Avukatlık belgesini almaya hak kazandığını belirtti. Nisan ayı itibariyle de Danışmanlık konusunda geniş bir yelpazeye sahip olan Sistem Global Danışmanlık A.Ş. firmasında avukat olarak göreve başladığını dile getirdi. Sohbet esnasında mezunumuz Nilay Üstündağ öğrencilik hayatında ve sonrasında üniversitemizin ona sağlamış olduğu faydalardan bahsetti. Kariyer Merkezi aracılığı ile öğrencilik döneminde yapmış olduğu stajların kendisi için büyük katkıda bulunduğunu söyledi. Üniversitemiz Hukuk Fakültesinin akademik kadrosunun öğrenciler ile olan sağlam ve samimi iletişimine değindi. Sohbetin ikinci aşamasında ise, mesleki yönden kendisine yönlendirilen soruları cevaplayan mezunumuz, konu başlığımız olan Sosyal Medya Üzerinde İşlenen Suçların Hukuki Yönden Değerlendirilmesine yönelik verimli bilgilendirmelerde bulundu. Son olarak ise halihazırda Hukuk bölümünde okuyan ve mezun olmaya hazırlana öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.