Gönüllü Staj İşlemleri Hakkında Duyuru

Lisans ve Lisansüstü Programları Gönüllü Staj İşlemleri Hakkında Duyuru

Üniversitemizin Lisans ve Lisansüstü programlarında eğitim gören öğrencilerimiz için gönüllü staj uygulaması aktif hale getirilmiştir. Gönüllü staj yapmak isteyen öğrencilerimiz sigorta ücretlerini kendileri ödemek koşulu ile staj işlemlerini Kariyer Merkezimize başvurarak gerçekleştirebilir.

Gönüllü Staj Uygulamasına Başvuru Süreci:

Aşağıda belirtmiş olduğumuz 3 evrakı staja başlamadan 15 gün önce Kariyer Merkezimize teslim etmeniz gerekmektedir.

• Gönüllü staj dilekçesi öğrencimiz tarafından doldurularak Kariyer Merkezimize teslim edilir.
• Taahhütname öğrencimiz tarafından doldurulur kendisi ve velisi tarafından imzalanarak Kariyer Merkezimize teslim edilir.
• Öğrencimizin Kimlik fotokopisi Kariyer Merkezimize teslim edilir.
• Staja başlamadan 1 gün önce İşe Giriş Bildirgenizi Kariyer Merkezimizden çıktı veya mail olarak alabilirsiniz.

Gönüllü staj ile amaçlanan öğrencilerimizin zorunlu stajı haricinde veya zorunlu stajı olmayan bölümlerde de iş deneyimi kazanmalarını sağlamaktır. Bu kapsamda kariyer.ticaret.edu.tr web adresinden girişi yapılan kariyer portalımız üzerinden ve diğer istihdam siteleri üzerinden yayınlanan staj ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Gönüllü Staj Dilekçesini indirmek için tıklayınız.

GÖNÜLLÜ STAJ DİLEKÇESİ

Gönüllü Staj Taahhütnamesini indirmek için tıklayınız.

GÖNÜLLÜ STAJ TAAHHÜTNAMESİ