Türk Telekom Teknik Gezisi

11.10.2019 tarihinde Türk Telekom Genel Müdürlüğüne öğrencilerimiz ile birlikte teknik gezi gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Teknik geziye başlamadan önce Türk Telekom Akademi ve İç İletişim Direktörü Mehmet Aldanmaz tarafından öğrencilerimize kurum tanıtılarak staj ve istihdam süreçleri ile ilgili bilgiler verildi.

Türk Telekom Akademi ve İç İletişim Direktörü Mehmet Aldanmaz Bey öğrencilerimize kariyer tavsiyeleri, hayata karşı sorumlulukları, girişimcilik üzerine neler yapabilecekleri ve her kişinin kendine farklı uğraşlar edinmeleri ile ilgili tecrübe paylaşımında bulundu.

Türk Telekom’un İstanbul geneline internet erişimi yapılan merkez ziyaret edilerek yetkililer tarafından çalışmalar hakkında öğrencilerimiz detaylıca bilgilendirildi.

Kurum yetkilileri tarafından öğrencilerimize çeşitli hediyeler sunulduktan sonra Teknik Gezimiz sona erdi.