THY Teknik A.Ş. Gezisi

12.12.2019 tarihinde THY Teknik A.Ş’ye öğrencilerimiz ile birlikte Teknik Gezi gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Teknik Gezimizin başında THY Teknik A.Ş. Pazarlama & Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nden Cemal Gökgöz öğrencilerimize Kurum hakkında genel bilgiler aktardı.

Genel bilgilendirme ve Kurum tanıtımı ardından Cemal Gökgöz eşliğinde öğrencilerimiz THY Teknik A.Ş. bünyesinde bulunan bakım ve onarım atölyelerini ziyaret ederek yetkili mühendis ve uzmanlardan bilgi edindiler.

Atölye ziyaretlerinden sonra ise THY Teknik A.Ş. bünyesinde bulunan dar gövdeli uçak ve geniş gövdeli uçak hangarlarını ziyaret ederek işleyiş ve uçak bakımlarını yerinde görerek tecrübe edindiler.

Teknik Gezimizin sonunda hangarda çekilen hatıra fotoğrafının ardından Teknik Gezimiz sona erdi.