İŞKUR – Kişisel Gelişim ve İş Hayatında Başarı Eğitim Semineri

Kariyer Merkezimiz ve İşkur işbirliği ile 3 hafta devam eden Kişisel Gelişim ve İş Hayatında Başarı Eğitimimiz gerçekleştirilmiştir.

Eğitim kapsamında İşkur İş Kulübü Uzmanı Cihat Yanmış, öğrencilerimize kariyer planlamalarını nasıl yönetmeleri gerektiği, iş hayatında başarının gereklilikleri hakkında bilgi aktarımında bulunmuştur.

Bununla birlikte iş hayatında ilk adım olan işe alım uygulamalarını interaktif bir şekilde aktaran Cihat Yanmış, öğrencilerimizle eğitim gördükleri bölümleri baz alarak canlı mülakatlar gerçekleştirdi.

Eğitim boyunca iş hayatına yeni adım atacak olan öğrencilerimize iş hayatına kolay adapte olabilmeleri ve başarı yakalayabilmeleri adına organizasyon kültürü konusunda bilgiler veren Yanmış, öğrencilerimizin kendilerini ve mesleki yeterliliklerini tanımak adına Mesleki ve Kişilik Envanter Testi de uygulamıştır.

Eğitim sonunda ise öğrencilerimize sertifikalarını teslim eden Cihat Yanmış’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.