İş Hayatında İletişimin ve Başarının Pin Kodları Semineri - Gurbet ALTAY

Birçok markanın Marka danışmanlığı, İletişim danışmanlığı ve Yönetim danışmanlığını yapmakta olan Gurbet ALTAY tarafından Kariyer Merkezimizin işbirliğinde 27.11.2019 tarihinde "İş Hayatında İletişimin ve Başarının PİN Kodları" semineri düzenlendi.

Gurbet Bey, seminer esnasında öğrencilerimize iş hayatında başarılı ve etkin iletişimin nasıl olması gerektiğini aktardı.

Altay, insanların her an iletişimle iç içe olduğunu iletişimin hayatımızın her anında olduğunu vurgulayarak insanların hiç iletişim kurmadıklarını düşündükleri anlarda bile kendileri ile iletişime geçtiklerini ifade etti. İletişimin etle tırnak gibi insandan ayrı düşünülemeyeceğini, insanın iletişim içinde doğduğunu belirten Altay, insanın kendini doğru anlatmasının ve karşısındakini doğru anlamasının ancak iletişimin kuvvetli olmasıyla olabileceğini aktardı.

Öğrencilerimiz ile interaktif bir etkinlik gerçekleştiren Gurbet Bey seminer sırasında zaman zaman kendi hayatından örnekler ile de öğrencilerimize ışık tuttu.